Wij zijn Bente Kuijper, Britt Steentjes, Finn van den Baard en Joyce Querfurth. Met behulp van het programma Jong Ondernemen zetten wij, als jonge ondernemers, een bedrijf op. We zitten in ons examenjaar op het Wolfert Lyceum. Wij zijn hardwerkende meiden met een doel. Zo zijn we gedreven om de wereld iets beter en gezelliger te maken met ons zelfbedachte product. Door onze krachten te combineren zetten wij iets moois neer. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en we hebben oog voor detail en kwaliteit. Zo hopen we een succesvol bedrijf te runnen.


Iets Fleurigs werkt samen met de sociale werkplaats: Zorgkwekerij Bloei in Pijnacker. Zorgkwekerij Bloei biedt kleurrijke passende dagbesteding aan mensen met een (verstandelijke) beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Onze producten worden door deze harde werkers met heel veel liefde en passie gemaakt. De zorgkwekerij maakt gebruik van het overige behang van de Berckelaer in Berkel. Onze productverpakking zal gemaakt worden van deze stof. Zo werken we dus indirect samen met de Berckelaer en helpen we mee aan een duurzame wereld waarin het behang wordt gerecycled.